SBK SILVERSTONE

Màniga 1 SBK

Una carrera diferent, de les viscudes fins el moment, vam poder veure la caiguada del lider del mundial Max Biaggi, i l'apropament de Marco Melandri i Carles Checa. Aquest últim va ser cinquè en la primera màniga, tot i liderar part de la cursa, fins que es va possar a ploure, i va baixar el rendiment de la mateixa.


Temps 1a Carrera SBK
1. Loris Baz
2. Michel Fabrizio
3. Ayrton Badovini
4. Jonathan Rea
5. Carles Checa
6. Leon Haslam
7. Marco Melandri
8. Tom Sykes
9. Davide Giugliano
10. Eugene Laverty
11. Maxime Berger
12. Lorenzo Zanetti
13. Hiroshi Aoyama
14. Chaz Davies
15. David Salom
16. Sylvain Guintoli
17. Jakub Smrz

Màniga 2 SBK

Aquesta també es va acabar amb bandera vermella, per culpa de la pluja. Fet que va causar moltes caigudes, destacant la de Carles Checa, tot i que es va veure beneficiat, per la bandera que així la carrera comptava des de la posició de la volta anterior, aconseguint així sumar punts i retallar les diferències entre els seus ribals.
La sortida Guintoli i Smrz va ser molt difernciada, seguits per Baz, Checa i Giugliano. Tot i que Checa va fer una mala sortida, posicionant-se a la 14 plaça. Pero va anar marcant un ritme molt lleuguer, i recuperant volta a volta al seus ribals, va aconseguir acabar a la sisena posició. Aquest va estar lluitant fins a la 4a posició, però el temps va fer que no pogues aconseguir la seva fita.


Temps 2a Carrera SBK
1. Sylvain Guintoli
2. Loris Baz
3. Jakub Smrz
4. Eugene Laverty
5. Maxime Berger
6. Carles Checa
7. Chaz Davies
8. Marco Melandri
9. Jonathan Rea
10. John Hopkin
11. Max Biaggi
12. Tom Sykes
13. Michel Fabrizio
14. Hiroshi Aoyama
15. Niccolò Canepa
16. Lorenzo Zanetti
17. Leon Haslam



Els resultats finals van fer que la carrera fos tot un espectacle, quedant tot marcat per la pluja d'aquesta carrera, Melandri i Biaggi es diferencien per menys de 11 punts i Checa a 50. Queden encara 200 punts per repartir.