Moto GP Republica Txeca


MotoGP, la victoria de Dani Pedrosa
Va ser una carrera emocionant de principi a fi. Durant els entrenaments vam coneixer que Casey Stoner no correria, i que se'n tornava a Australia perquè s'havia d'operar del tormell. A la sessió del divendres Lorenzo va caure, i a la del dissabte Pedrosa. La incertessa del temps va acompanyar tot el cap de setmana. Però durant la carrera es va mantenir.
La sortida va treure a la taula totes les cartes per jugar aconseguir la màxima puntuació. Tot i que Lorenzo va primer del mundial, Pedrosa no es va rendir ni un moment, per tal de poder ratallar punts a la classificació. Surtida, es posa davant Dani Pedrosa, però a poques voltes es avançat per Lorenzo. Quan faltaven poques voltes pel final, vam tenir la sorpresa que Pedrosa va avançar de nou a Lorenzo. Unes voltes més, i a falta d'una volta per la final va començar la lluita, que al final la partida va ser Dani Pedrosa, seguit per un Jorge Lorenzo no molt satisfet per quedar-se a la segona posició. Pel que fa a la 3a posició va ser per  Crutchlow que li va costar moltes carreres, però aquest cop va aconseguir acabar la carrera i pujar el podium. Pel que fa a les CRT la victoria va ser per Randy de Puniet.

Classificació:
1. Dani Pedrosa
2. Jorge Lorenzo
3. Carl Crutchlow
4. Andrea Dovizioso
5. Stefan Bradl
6. Alvaro Bautista
7. Valentino Rossi
8. Rand De PUniet
9. Karel Abraham
10. Aleix Espargaro
11. Toni ELias
12 Yonny Hernandez
13. Colin Edwards
14. Michele Pirro
15. James Ellison
16. Mattia Pasini
17. Danilo Petrucci

MOTO2, Victoria de Marc Marquez

Una carrera diferent. Amb grup. Pero al fina es va escapar Marc Marquez, qui es va emportar la victoria final. El grup estava format pel mateix Marquz, Iannone i Espergaró, el principi va liderar la carrera tot sol Luthi. Al final s'ha lluitat amb Marquez, i la resta de posicions es lluitaven entre Iannone i Espergaró.
Els punts també es van repartir i van sumar per pilots que feia temps que no en sumaven com son: Tito Rabat, Julián Simón, Nico Terol, Jordi Torres i Axel Pons.

Classificació Moto2:
1. Marc Marquez
2. Thomas Luthi
3. Pol Espargaro
4. Andrea Iannone
5. Simone Corsi
6. Alex De Angelis
7. Johann Zarco
8. Bradley Smith
9. Mika Kallio
10. Esteve Rabat

Moto3

Folger s'emporta la victoria, i Viñales es queda amb la 4a posició. Lluis Salom va ocupar la segona posició i la tercera, Sandro Cortese.

Classificació Moto3:
1. Jonas Folger
2. Lluis Salom
3. Sandro Cortese
4. Maverick Viñales
5. Alex Rins
6. Jakub Kornfeil
7. Danny Kent
8. Romano Fenati
9. Miguel Oliveira
10. Alessandro Tonucci
11. Hector Faubel
12. Alberto Moncayo
13. Adrian Martin
14. Arthur Sissis
15. Alexis Masbou