SBK RUSSIA

1a màniga

Tom Sykes va guanyar la primera màniga. Seguit per Marco Melandri i Max Biaggi. Tots tres es van beneficiar de les multiples caigudes que hi van haver-hi. Inclos la de Carles Checa al principi de la màniga.
Sykes va fer história ja que es el primer que ha guanyat al circuit de Moscú, va posicionar-se primer a la sortida i va continuar en aquesta posició fins el final de la màniga.
El primer grup es va despenjar de la resta, Checa va anar a terra quan intentava seguir el grup, al igual que Jonathan Rea que va seguir les seves pases.

Resultats de la primera màniga:
1. Tom Sykes
2. Marco Melandri
3. Max Biaggi
4. Eugene Laverty
5. Michel Fabrizio
6. Leon Haslam
7. Niccolo Canepa
8. Lorenzo Zanetti
9. John Hopkins
10. David Salom
11. Loris Baz
12. Ayrton Badovini
13. Hiroshi Aoyama
14. Alexander Lundh
15. Leon Camier
16. David McFadden

2a màniga

Marco Melandri es va endur la victoria, aconseguint així posicionar-se com a nou lider, i Carles Checa va acabar amb 4a posició, tot i que es despedeix del campionat, després de la caiguda a la primera màniga. Va ser una carrera per recordar pel pilot italià Melandri, perquè Max Biaggi no va acabar la mateixa, ja que va anar a terra, i el podi el van acompanyar: Tom Sykes i Chaz Davies, que sense cap error es va posiciar a la tercera posició.
Una mala sortida de Carles Checa, el va fer remuntar fins a la 4a posició, després ja es va acabar la màniga i no va poder fer res més. Tot i que va estar lluitant amb Davies per la tercera posició.

Resultats de la segona màniga: 
1. Marco Melandri
2. Tom Sykes
3. Chaz Davies
4. Carles Checa
5. Leon Camier
6. Davide Giugliano
7. Jonathan Rea
8. Ayrton Badovini
9. Loriz Baz
10. Lorenzo Zanetti
11. Sylvain Guintoli
12. John Hopkins
13. David Salom
14. Alexander Lundh