MOTOGP INDIANÀPOLIS

Aquest passat cap de setmana, vam viure una altra carrera del mundial de MotoGP. Després d'un descans de 3 setmanes, s'ha tornat a la disputa de carreres. Els entrenaments que es van realitzar van està plens de caigudes. Algunes més molt importants, i d'altres no tant. Destacant, que hi van haver pilots que van quedar fora de carrera, Nicky Hayden, i d'altres que van correr lessionats, Casey Stoner.



Moto GP

La victória va ser per Dani Pedrosa. Que va realitzar un cap de setmana molt constant.El principi de la carrera va ser una lluita entre ell i Ben Spies, pero en aquest segon la moto li va dir prou, i va tenir d'abandonar amb el motor trencat de la seva Yamaha. La primera posició va ser afincada per Dani Pedrosa que no va la deixar en cap moment. La segona plaça va ser ocupada per Jorge Lorenzo, seguit d'una lluita protagonitzada per Dovizioso i Stoner, que tot i lesionat, va lluitar per pujar el podi, però el físic no el va poder ajudar amb la lluita, i va abandonar posicionat a la 4a plaça.

Moto 2


Marc Marquez va sortir més lider que mai, ja que va anar davant tota la carrera, tot i que l'inici va ser una mica lluitat. La segona posició va ser per Pol Espergaró que va tenir una sortida molt dificil, però va poder remuntar fins a la segona posició. L'última posició del podi, va ser ocupada per Julian Simón que tornava està davant una altra vegada.

Moto 3


Una carrera accidentada, i sobretot, per la caiguda a l'última curva de Maverik Viñales, que va ocupar la primera posició, durant la majoria de la carrera, però al final es va esfumar tot en un no res. La primera posició se la va endur un regular Lluis Salom i la segona un Corsi.

La próxima carrera aquest cap de setmana, seguirem informant.