Resultats del cap de setmana a Moto GP

Un cap de setmana molt accidentat, començamt amb la categoria dels 125cc, vam poder protagonitzar el record de caigudes, degut a la pluja que va caure durant la cursa. Aquesta primera carrera va ser declarada en aigua i els guanyadors van ser:

1. Julian Simon
2. J. Folger
3. Sergio Gadea


Respecta a la categoria mitjana vam poder veure uns pilots molt constants i d'altres que van patir diferents caigudes, començant pels pilots nacionals, i observant la primera victoria de l'Italià després de la seva recuperació de l'escafoides. Els resultats finals van ser:

1. Marco Simoncelli
2. Hector Faubel
3. Roberto Locatelli


Pel que fa a la categoria reina vam poder veure uns canvis molt importants durant tota la classificació, ja que totes les motos van sortir amb pneumàtics d'aigua i a mitjà carrera van entrar a canviar a pneumàtics de velocitat. Vist aquest principal canvi, Valentino Rossi va ser el primer en fer aquest procés...i el primer a caure en tornar a la pista. Seguidament tots els pilots van fer els seus canvis i hem de destacar l'evolució durant tota la carrera dels pilots que van pujar al pòdium:

1. Jorge Lorenzo
2. Marco Melandri
3. Dani Pedrosa

Gràcies a la seva constant evolució vam poder veure com aquests pilots es mereixien la posició a la qual van quedar.

Esperem la pròxima prova d'aquí a 10 dies al Gran Premi d'Italia.