No hi haurà Campionat d'Espanya de QuadCross


Bé, hi haurà una unica prova al circuit d'Albaida. El Nacional de Quadcross es disputarà a una sola prova per l'octubre.

La RFME Campionat d'Espanya de Quadcross, després de la primera prova que havia de disputar-se a Figueres(Girona), s'havia de suspendre també la segona, prevista pel 17 de maig a Màlaga,pel que el Nacional de Quadcross aplaça la seva aparició al calendari fins el 17 i 18 d'octubre, dia en el que es celebrarà la única prova del Campionat. D'aquesta forma es suspenen, tant aquestes, com la del 31 de maig de Cospeito i la del 28 de juny a San Esteban de Gormaz.
Així, després l'acord al que ha arribat la Comissió Delegada de la Real Federación Motociclista Española, el RFME Campeonato de España de Quadcross es celebrarà a una sola prova, la que es disputarà a Albaida el fi de semana del 17 i 18 d'octubre. La RFME li sap greu tenir de reduir el Campionat a una sola prova, però donades les circumstàncies, es considera la millor solució davant dels pilots i entitats organitzadores.