Podium a Q2 a Figueres

El passat cap de setmana es va celebrar al Circuit dels Arcs la segona prova del Campionat de Resistència de Quads. En aquesta prova que va ser molt dura, degut al seu traçat, ja que aquest està reple de salts, i amb una resistència fa que els pilots és cansin molt més. Tot i això els pilots de Motos Sorts: Edu Aguilar i Joan Vila van aconseguir la primera posició de la seva Categoria: Q2, amb el seu Suzuki LTZ400 i Honda TRX400, respectivament.
L'altre equip de Motos Sorts, format per Marc Allué i Aleix Garcia, va tenir un seguit de problemes, des de l'inici ja van tenir problemes, però és va agreugar amb una caiguda que va patir el Pilot Marc Allué. Van continuar la carrera acabant en la 11 posició, tot i perdre moltes posicions degut a l'accident. Tot i així es valora positivament la seva gran remuntada.
La resta de pilots destaquem la classificació encapçalada pels Germans Ullastres, seguit de Guillem Ullastres i Guillermo Amo, i una tercera posició, disputada durant tota la carrera, ja que dels 4 equips següents es van anant canviant degut a problemes que van patir tant a nivell físic com a nivell de maquinaria. Aconeguint aquesta tercera posició: Sthephen Regini i Jordi Garcia.

La pròxima prova serà el dia 24 de maig a Ravós del Terri. Amb un traçat totalment canviat a l'edició anterior. Ja es poden realitzar les inscripcions a www.quadresistencia.com