Resultats MOTOGP Holanda


La victoria de la categoria reina: MotoGP va ser per Casey Stoner, una forta victória que li fa sumar uns punts importants, en una carrera que Jorge Lorenzo cau a la primera curva, a conseqüècia de la caiguada d'Alvaro Bautista. En segona posició va quedar Dani Pedrosa, que va dominar durant bona part de la carrera la primera posició, però el desgast físic, segons el pilot, va fer que hagués de reduir el ritme per poder arribar a la final. La tercera posició va ser per Andrea Dovizioso, que va lluitar amb en Ben  Spies que va ser quart.

La cinquena plaça va ser per Cal Crutchlow, la primera Ducati, ja que Rossi va tenir d'entra a box a fer un canvi de pneumàtic, al veure's afectat pel desgast, on li va saltar una part del mateix.

Pel que fa a les CRT, la victoria va ser per Randy de Puniet, vuité, i en aquesta ocasió Aleix Espergaró va patir una caiguda.


A la categoria de Moto2: Marc Márquez es va endur la gran victoria, aquest va tenir de lluitar amb Iannone, el que li va treure més de 3 segons, el seu etern rival i a més a més, el que ara té a 23 punts d'avantatge en la general del mundial. La resta de candidats a les posicions liders: Thomas Luthi i Pol Espergaró van quedar fora de carrera, per culpa d'una caiguda.

En aquesta carrera, Assen, Toni Elias va posicionar-se a la 9a plaça de la general.


Pel que fa a la categoria petita de Moto3, la victoria se la va endur: Maverick Viñales.

La lluita la vam tenir en moltes voltes, ja que el canvi de lider va ser una constant en tota la carrera. Els pilots que van està davant: Cortese, Salom, Kent, Rins i Viñales.
A mesura que va avançar la prova, el cap de cursa va ser Maverick, que poc a poc es va anar escapant de la resta de pilots.
Viñales li porta una avantatge de 7 punts a Cortese, Kent i Salom.

La proxima carrera serà diumenge que ve.