MOTOGP ALEMANYA


DANI PEDROSA VA EMPORTAR-SE LA VICTÓRIA DE MOTO GP
La primera victória de Pedrosa aquest mundial 2012. On va patir un duel amb el seu company d'equip Casey Stoner. Una caiguda d'Stoner a l'última volta li va fer perdre la victória d'aquesta cursa. On Jorge Lorenzo, que va sortir 5è, va quedar segon i surt més lider que mai del mundial. El tercer a pujar al podium va ser un altre cop Dovizioso. 
SANDRO CORTESE GUANYA A MOTO3

L'alemany, Sandro Cortese, va aconseguir guanyar al circuit de casa seva. Una carrera que va veure's afectada per horari, per culpa de la pluja. Van acompanyar el podi Alexis Masbou i Lluis Salom. Una carrera on Maverick Viñales només va aconseguir posicionar-se a la 17 plaça, una mala carrera. Pel que fa a Hector Faubel va posicionar-se seté de la general. Deixant així el mundil una mica obert.UNA ALTRA VICTORIA PER MARC MARQUEZ

Sachsenring, escenari de la victoria del pilot Marc Marquez, que ja en va sumant unes quantes, que fan que poc a poc es vagi desmarcant el títol cap al seu terreny. Iannone que és el que el segueix d'aprop a patit un caiguda, i la lluita pel podium final ha sigut protagonitzada per: Kallio i De Angelis. Pol Espergaró a realitzat una bona carrera, quedant quart al final de carrera, tot i que va patir varis problemes. 

Una prova més, i uns quants punts més repartits, a esperar la pròxima!