MOTOGP ITALIA MUGELLO




MAVERICK VIÑALES GUANYA MOTO 3, per mil·lessimes de segon

Una carrera espectacular, amb uns canvis de protagonistes gairebé a cada volta. Al final, els tres primers llocs van ser ocupats per: Maverick Viñales, Romano Feneti i Sandro Cortese.

Va ser una carrera amb molts canvis, i sobretot amb un grup de 15 pilots que van està al cap de munt de la carrera i lluitant per les primeres posicions. Les últimes voltes van ser lluitades per Viñales, Cortese, Fenati i Rins. Al final, van entrar gairebé els tres pilots amb paral·lel, i per 20 mil·lessimes de segon s'emportes la victoria Maverick Viñales.

Classificació:
1. Maverick Viñales
2. Romano Fenati
3. Sandro Cortese
4. Niccolò Antonelli
5. Danny Kent
6. Efren Vazquez
7. Alex Rins
8. Jakub Kornfeil
9. Zulfahmi Khairuddin
10. Hector Faubel


IANNONE GUANYA A MOTO 2 I POL ESPARGARÓ QUEDA SEGON


Una bona sortida de Marc Marquez feia pensar que la carrera ja la tenia a la butxaca, però poc a poc aquest va anar perdent i va perdre posició, fins afincar-se a la cinquena plaça, on va acabar. Deixant de banda la resta de pilots van continuar la carrera, inclús vam veure un Toni Elias entre els 10 primers, que guanyava posició a posició, fins que va perdre el control total i va patir una caiguda. Aquest pilot va anunciar el trencament de contracte de Moto2.

Per la seva banda, Pol Espargaró va demostrar que tot i la seva lessió, va posicionar-se a davant, tot i que no va poder aconseguir la primera plaça.

Classificació:
1. Andrea Iannone
2. Pol Espargaró
3. Thoma Luthi
4. Bradley Smith
5. Marc Marquez
6. Scott Redding
7. Takaaki Nakagami
8. Dominique Aegerter
9. Claudio Corti
10. Johann Zarco

MOTO GP: GUANYA LORENZO SEGUIT PER DANI PEDROSA

La sortida va ser per Dani Pedrosa, però Jorge Lorenzo li va deixar poc marge i es va posicionar ràpidament aquesta plaça. Pedrosa va perdre una mica, però al final es va situar a la segona posició que no va deixar-la.
La tercera plaça va estar més renyida, i la resta de pilots van patir molt durant tota la cursa. Casey Stoner va tenir una mala carrera, i va notar molt quedant a 8a plaça, i també va patir unaa sortida de pista.

Classificació:
1. Jorge Lorenzo
2. Dani Pedrosa
3. Andrea Dovizioso
4. Stefan Bradl
5. Valentino Rossi
6. Carl Crutchlow
7. Nicky Hayden
8. Casey Stoner
9. Hector Barbera
10. Alvaro Bautista
11. Ben Spies
12. Randy De Puniet
13. Aleix Espargaro
14. James Ellison
15. Mattia Pasini
16. Ivan Silva

La próxima carrera serà a EEUU d'aquí a 15 dies.