GP Indianapolis

El diumenge li va tocar a Dani Pedrosa, després de les seves constants lluites amb ell mateix, i amb la lluita per fer veure que està entre els pilots de davant de la seva categoria. La seva tercera victoria ha arribat, i a un moment molt important, quan tots els directors estan configurant les seves plantilles. Jorge Lorenzo per la seva part no va voler arriscar més del que era normal, ja que les caigudes no es preveuen.  
Ben Spies va demostrar la seva motivació pel seu fitxatge, posant la Yamaha a les primeres posicions. L'americà es el primer roockie més ben classificat. Va millorant poc a poc amb el seus resultats, ja que els canvis de moto són molt importants, de Superbikes a MotoGP.
Pel que fa a la resta Álvaro Bautista, Aleix Espargaró i Hector Barberá van seguir una carrera constant per poder acabar i puntar. Es un any important i amb gran nivell, ja que tots ells ja tenen moto confirmada per la próxima temporada.
Moto2 era la categoria amb menys domini estatal, exceptuant el liderat de Toni Elías. Aquí es va trobar amb un Simón que va arribar agotat pero acabant la carrera.
Elías, ni la febre el va deixar que pares. La seva tercera victoria, amb una alta temperatura, fa que es consolidi més la seva primera posició del mundial, i que es vagi preparant la pujada de categoria.
Julián Simón, evoluciona i de bones maneres, ja que moltes vegades pensavem que ja s'havia acabat. I ara comença a donar guerra.
Com gairebé a totes les proves, caiguda massiva. 8 pilots per terra a les primeres corbes. El debat de la categoría es si haurien de limitar les places a 30 pilots.
Iannone, va aconseguir una quarta posició, quedan ja per darrera del campió Toni Elias, sino pasa res extrany.
Pel que fa a la categoria petita, dels 125cc hem de dir que la cosa esta molt rendida. No va guanyar el pilot més ràpid amb pista, Marc Marquez el van sancionar després de que caigues i remuntes fins a les primeres posicions. EL pilot dominant tota la prova, va acabar 10è-
Pel que fa el pilot Nico Terol, després de la caiguda a Montmeló ningú ja no aposataba per ell i va tornar a donar una victoria al públic.
Referent a Pol Espergaró va tornar a sumar un altre podium. Seguint la seva estrategia de suma de punts.