SuperBikes...després d'uns dies...


El Mundial de Superbikes ens va deixar a finals del mes de maig, amb un regust amarg per la gran oportunitat perduda per Carles Checa d'haver firmat un doblet als EEUU. Ara les Superbikes arriben a Missano amb tot per decidir al campionat, encara que gairebé tot s'hagi reduit a un duel entre Max Biaggi i Leon Haslam pel propi titol.

Els entrenaments que es va succedir la semana passada a Yamaha va ser l'equip més fort, encara que amb poc marge contra els tot poderosos Haslam i Biaggi, pel que el pronóstic es difícil de definir. També s'ha de mesurar el canvi de reglamentació de la categoria amb aquesta segona carrera, encara que el ridicul de Fabrizio i Haga respecte a Troy Bayliss no els fa arribar en el milor moment.

Carles Checa afronta el que queda de campionat amb la certesa que no va a lluitar pel titol, pero amb moltes ganes de demostrar el que va fer a Utah, ser el millor amb la mala sorts que la seva Ducati el va deixar tirat. Si hi ha justicia es seguirà demostrant que ell es allà i lluita per estar davant amb tots...i aquí a San Marino ho demostrarà de nou.