Aquest dissabte es disputarà la cursa a Assen. El GP de Assen es disputa en dissabte, a diferencia de la resta de carrerres.

L'horari de retransmissió de la carrera serà a partir de les 9.30 del mati per Teledeporte i TVE. Fins a les 4 de la tarda.

Després dels entrenaments lliures i cronometrats ja tenim la primera idea de com es desenvoluparà la carrera. Destaquem que en 125cc Marc Marquez s'ha emportat de nou  la gran pole. El pilot està molt motivat i amb moltes ganes de demostrar i lliutar per un únic objectiu. Aquest cop compartirà parrilla amb Pol Espergaró i  Nico Terol, 3è i 2n, respectivament.

Pel que fa a la categoria mitjana, Moto2, hem dir que també han sigut uns entrenaments molt disputats, que en destaquem la pole de Andrea Ianone, seguit de Wilairot i Alex Debon. Toni Elias ha aconseguit una sisena posició. Esperarem a diumenge a veure com es presenta la carrera. Tot i que destaquem l'aparatós accident que ha petit Alex Pons, esperant de noticies del seu estat.

A la categoria reina...destaquem la nova de Jorge Lorenzo, que amb la Baixa de Valentino Rossi...sembla que no tingui ribal...Destaquem la segona posició de Randy de Puniet, i la tercera de Casey Stoner, seguits de Ben Spies, Nicky Hayden, Doviziozo i Dani Pedrosa. A la 10a posició trobem Aleix Espergaró.

Esperem impacients la carrera demà...a veure els resultats!!!!