Novetats Can-am 2011


REVOLUCIÓ EN CAN-AM
El seu primer SSV – Commander. El seu model de quatre rodes, amb 5 models diferents. BRP amplia l'ADN de Can-Am al mercat del SSV amb la nova gamma Can-Am Commander™ pel 2011. Oferirà: disseny d'avantguarda, innovacions pràctiques, comoditat, una excel·lent relació qualitat-preu i gran funcionalitat, sense sacrificar les altes prestacions.
Aquesta exclusiva família de vehicles SSV s'ha dissenyat per introduir amb el mercat una nova dimensió amb potència, facilitat d'utilització i prestacions orientades a l'usuari. S'ofereixen dues opcions de propulsor: un potent motor bicilindríc amb V Rotax 800EFI i, com a novetat, un bicílindric amb V Rotax 1000EFI, amb els que el Commander es converteix amb el vehicle al mercat. Aquestes novetats, combinades amb els motors més potents i amb la millor relació de consum de combustible del mercat. Can-am segueix amb les seves pautes d'innovació amb el mercat i entrant amb un nou segment per completar l'oferta de vehicles al mercat. Així situant el Commander com a vehicle referent del mercat i de la gamma SSV
La gama Can-Am Commander es composa per:
  • Commander 800 EFI
  • Commander 800 EFI XT
  • Commander 1000 EFI
  • Commander 1000 EFI XT
  • Commander 1000 EFI X.

BRP ofereix una vegada més per la seva gamma 2011 amb una línia completa amb 55 accessoris pel seu Commander, per una perfecta integració en forma i funcionalitat, i contribueixen amb una experiència superior pel conductor.
Amb la incorporació de la gamma de vehicles SSV Can-Am Commander, BRP cobrirà pràcticament totes les preferències del apassionat de la conducció fora de pista i de tots els que desitgin més prestacions d'un vehicle SSV.

Gama ATV 2011
Una nova temporada, i els ATV Can-am inclouen nous models de ATV i alguna que una altre millora que inclouen els nous models d'ATV i alguna que altre millora dels models exitents. Després de l'èxit aconseguit amb el Pack XT-P, s'ampliarà amb un nou model: Can-Am Outlander 800R X mr. Aquest serà la progressió pels aficionats dels ATV.
Pel 2011, Can-Am ha optat per un disseny gràfic més estilitzt per la seva gamma de ATV i incorpora un nou color: el blanc pel seu Renegade™. Per últim, s'afageix a la gamma Outlander XT-P un elegant pack amb negra i platejat.
El client de Can-am també optarà amb la possibilitat d'escollir un nou conjunt de roba i una nova gamma d'accessoris. BRP oferirà equipament per gaudir el màxim de la conducció d'un Can-Am, amb roba de teixit transpirable i lleuger, a part d'impermeable, assecat ràpid que faciliti la mobilitat amb competició, o avançat Casc Can-Am ST-1, d'excepcional versatilitat.


Sol·licitens més informació a motossorts@motossorts.com