GP Jerez Resum

Pol Espergaró s'emporta la victória de 125cc, després d'una carrera amb molts canvis, vam poder gaudir d'una carrera sense parar de patir i amb molta acció. Tot després de la gran caiguda que va patir Marc Marquez, només de començar la prova.
El pilot de Derbi Tuenti Racing va confirmar així les seves bones sensacions que ens ha donat als entrenaments , i ho va reafirmar al final de la prova. A la segona posició vam veure el Líder del mundial Nico Terol i tercer a un Tito Rabat, que va fer un pas endavant.

La sorpresa i l'alegria, ens la vam endur amb la victória de Toni Elias. Tot i que va ser una carrera molt accidentada. Només començar vam veure com de la quarantena de pilots, en van caure més de vint. I a continuació va apareixa la bandera vermella. Amb breus instants vam veure moguda als boxes i posada a punt de tots els equips per una nova arrencada. Aquesta segona màniga de Moto2, vam poder veure una carrera amb molts canvis, i molt divertida. Molts canvis de cap de cursa, fins a l'aparició de Toni Elias, a la primera posició fins a la final de la mateixa. Convertint-se amb el segon guanyador de Moto2.


Una carrera regida de principi fins a 1 volta de la final per Dani Pedrosa, va surtir lider, però cansat  i per problemes a la seva moto, va perdre aquest lideratge a mans de Jorge Lorenzo, que passant en cursa per la cinquena posició, va aconseguir acabar amb la victoria. Valentino Rossi, va fer una carrera de manteniment, degut a la caiguda i lessió que va patir entrenant, quedant amb una meritoria 3a posició. De la carrera també hem de destacar el gran paper de Nicky Hayden amb la seva 4a posició a mans de la Ducati, per davant de Casey Stoner.

Esperem ja la següent prova.