1a prova de Quadcross Nacional a Carballo


Victoria per Vega, Pardo, Ullastres i López a la primera de Quadcross

La localitat Gallega de Carballo va se l'encarregada de donar el tret de sortida a la primera prova de la RFME Campionat d'Espanya de Quadcross 2010, amb la que es van disputar dues manigues de Q1, Q2, Q Series i Iniciació. El públic, numerós, i el temps, que va aguantar quan semblava que la pluja anava axafar l'espectacle, van ser factors que van fer que aquesta primera carrera una autentica festa del off road de les quatre rodes. A més a més, la gran organització del Motoclub Eco Quad Galicia, que organitzava la seva primera carrera a nivell estatal. 


Amb Q1, la victoria final amb la suma de les manigues va ser per Raúl Vega, Lupy, que va demostrar ser molt superior als seus ribals. S'ha de destacar la gran remuntada que va protegonitzar a la segona màniga, quan a la sortida semblava que fos determinant, ja que va quedar enganxat a la tanca de sortida. També s'ha de destacar la descalificació de Jonathan Gil per anomalies en el seu motor. La segona plaça va ser per Teo Viñarás, empatant de punts amb Daniel Ramos, però que per millor resultat a la segona màniga va pujar el segon esgraó del podi davant d'aquest.



Pel que fa a Q2, la victoria va ser per Kike Pardo, després d'impossar-se ambdues manigues, amb molta autoritat. Només Rubén Soler va semblar oposar resistencia, però el final l'sprint final de Pardo a les dues manigues va fer avantatjar-lo de Ruben Soler. La tercera posició va ser per Adrián Baquedano, després d'un quart i tercer lloc en les dues manigues.

Amb Quad Series, la victoria va ser per Guillem Ullastres, seguit de Alex Bonillo i Alberto Fiestras, amb un DS 450 Can-am. 


Per últim, en Iniciació, la victoria va ser per Gabriel López, Seguit de Aarón Alfaro i tercer, Victor Güell. Kevn Solvas també va ser descalificat per equipar un motor ilegal al seu quad. 


La proxima prova sera a Zuera el 27 de juny.



Fotos cedides per Jesberg a www.bestialquad.com i Motos Sorts, més fotos a la web.