Can-am Outlander L Max Edició Especial "Camuflatge"


Outlander L Max

Potència, fiabilitat i confort de la direcció assistida dinàmica amb tres modes(DPS) amb espai per dos.

Principals característiques bàsiques:
- Motor 570cc
- Suspensió darrera amb braç de remolc torsional independent(TT).
- Suspensió davant amb braç A doble.
- Bastidor amb tecnologia tubular envolvent(SST) G2.
- Porta equipatge d'acer amb sistema d'accessori de col·locació ràpida LinQ.

Motor:
Líder amb prestacions a la seva categoria
Sortir a recòrrer camins, de caça o només per passejar, amb un motor Rotax® que els portarà a vostè i el seu acompanyant on desitgin. Escolli entre el motor bicilíndric en V Rotax® que millor s'adapti a la seva aventura.

Suspensió de darrera amb braç de remolc torsional independent(TTI)
Maneig precís i conducció de luxe
L'única suspensió de darrera independent de la indústria dissenyada per permetre que les rodes de darrera girin cap amunt i cap avall amb línia vertical, no amb un moviment engorrós de papallona. La suspensió de darrera també està estratègicament dissenyada per brindar utilització precisa, tracció òptima i transferència eficaç de potència al terra. Els amortiguadors per control de moviment, amb precàrrega regulable i cinc formes i un recorregut de la suspensió de 22,35 cm fa que l'Outlander L MAX pugui recòrrer terrenys amb moltes pedres, i a la vegada permetre que el conductor estigui còmode i atent al camí.

Suspensió de davant amb braç doble:
Millor sensació al conduir.
Inclou una geometria de control d'inclinació per aconseguir una millor dinàmica a les corbes i al frenar el vehicle. El recorregut de la suspensió de 23 cm augmenta la comoditat i les capacitats en terrenys difícils.

Bastidor amb tecnologia tubular envolvent (SST) G2:
Disseny més eficient.
Els models de l'Outlander L MAX es basen el bastidor SST G2 amb control de contacte geomètric que es va incloure per primera vegada a l'Outlander 1000. El disseny del bastidor d'acer soldat inclou durabilitat millorada i integritat estructural, a més a més d'oferir facilitat de precisió.

Porta equipatges d'acer amb sistema d'accessoris de col·locació ràpida LINQ:
Col·locació i Extracció fàcil
Els models de Outlander Max tenen un disseny amb porta equipatges d'acer davant i darrera amb una capacitat combinada de 163 kg. El sistema integrat d'accessoris de col·locació ràpida LinQ ofereix capacitat de remolc de càrrega pràctica i adaptable i funciona amb varis accessoris pel porta equipatges de Can-am.

Més informació a Motos Sorts. Et detallem les característiques del que et pugui interessar, i t'ajudem. Escriu-nos un mail a motossorts@motossorts.com o truca'ns al 93 812 57 40.









 DOBLE