BONS RESULTATS PELS PILOTS MOTOS SORTS PARTICIPANTS ENDURADA DE REUS

Pòdiums en la categoria Junior Oberta, Eduard Aguilar i Femines, Mireia Calvo
Tona, 15 de setembre de 2014. Motos Sorts va participar en les diferents categories de l'Endurada del MAC Reus, la quarta prova de la Copa Catalana, que es va celebrar el passat diumenge a la població de Blancafort(Conca de Barberà). Hi havia diferents participants a la categoria Júnior, Femines i Veterans.
El podi de la categoria Júnior Oberta el va formar en primera posició Eduard Aguilar, pilot de Motos Sorts, acompanyat de Franquesa i Clotet.
Pel que fa a la categoria de femines, que van realitzar dues voltes al recorregut, tenim a la Mireia Calvo, Motos Sorts, va quedar a la segona posició.
Referent a la categoria Veterans, els pilots de Motos Sorts participants van ser: Jordi Calvo i Martí Puigrodon, aquesta és una categoría molt més disputada i amb molts més participants.