4a PROVA DEL TROFEU CATALÀ DE QUAD RESISTENCIA A RAVÓS DEL TERRI(BANYOLES)

Pòdiums a Qamateur: 1ª Posició Jaume Gallifa/Albert Vivó i 3a Àlex Bové/Ruben Bujaraloz, i varis problemes per la resta d'equips
 Francesc Sorts, Can-am DS450MX
  Marc Gallifa
 Tona, 15 de setembre de 2014. Motos Sorts va participar dissabte dia 13 de setembre, a la 4a prova del Trofeu Català de Quad Resistència, aquesta es va celebrar a Ravós del Terri, Banyoles, a un circuit preparat per l'esdeveniment. Amb la presència de 30 pilots, i amb un format diferent per les proves habituals, aquesta va constar de dues mànigues de 2 hores. Així que la carrera va començar al matí d'hora, disputant una màniga de 2 hores, i es va acabar amb una segona màniga de 2 hores més a la tarda.

Jaume Gallifa, amb el seu DS450MX, guanyador de la categoria Q Amateur
Jaume Gallifa amb Albert Vivó, va aconseguir guanyar la primera màniga i fent segons a la segona, sent així els guanyadors absoluts de la categoria Qamateur. Àlex Bové/Ruben Bujaraloz va aconseguir una tercera posició en les dues mànigues i a la general també. L'altra equip de Motos Sorts, format per Francesc Sorts i Marc Gallifa, van tenir problemes mecànics amb l'Honda, i van aconseguir finalment una setena plaça, acabant la resta de cursa amb el Can-am DS450MX.