Resultats Superbikes a Monza

Una carrera que començava amb la noticia de la baixa per lessió de Carles Checa. Comunicava que no estava apunt per competir durant aquest cap de setmana.

Una gran primera màniga, on es va acabar la carrera i es va descobrir a l'últim segon qui havia guanyat. Una victoria molt treballada per Marco Melandri. El que va tenir de lluitar entre Tom Skyes i Eugene Laverty, on van estar molt renyits durant tota la carrera intercanviant-se les posicions. Tot i que d'un bon principi també s'afegia el grup Guintoli que el final es va quedar una mica despenjat del grup de davant.

Classificació Màniga 1 SBK:
1. Marco Melandri
2. Tom Sykes
3. Eugene Laverty
4. Sylvain Davies
5. Chaz Davies
6. Michel Fabrizio
7. Loriz Baz
8. Jonathan Rea
9. Leon Camier
10. Davide Giugliano

Pel que fa a la segona màniga també va decidir-se a l'última volta qui guanyava. Aquest cop la lluita va ser per Eugene Laverty i Marco Melandri. Sent el final primer i segon, respectivament. Seguits de molt d'aprop per: Tom Sykes i Guintoli, que van tenir una lluita molt afarrisada, sent el primer protagonista d'una sortida de pista, i amb la recuperació de la posició. Que el final va ser penalitzat i cedint la plaça que havia ocupat al baixar la bandera de quadres.


Classificació Màniga 2 SBK:
1. Eugene Laverty
2. Marco Melandri
3. Sylvain Guintoli
4. Tom Sykes
5. Michel Fabrizio
6. Davide Giugliano
7. Leon Camier
8. Loris Baz
9. Ayrton Badovini
10. Max Neukirchner


Pel que fa a la categoria de Supersport podriem resumir-ho amb una imatge:

Una carrera que va ser molt accidentada, parada fins a 4 vegades, o sigui es va tenir de fer la sortida 4 cops. La victoria va ser per Sam Lowes, que sortia des de la pole.

Classificació:
1. Lowes
2. Marino
3. Zanetti
4. Russo
5. Coghlan
6. Morais
7. Leonov
8. Scassa
9. Ivanov
10. Marconi