Resultats SBK a Donington Park

Després de la superpole a mans de Tom Sykes, i la 10a posició de Carles Checa. Només faltava esperar el diumenge que no passes res, al circuit de Donington Park.



Pel que fa a la primera màniga SBK la victória va ser per Tom Sykes que s'havia endut ja la pole del dia anterior. El pilot de Kawasaki es va imposar davant de la resta de pilots, sortint a davant i sense cap problema, va anar deixant endarrera a la resta de companys. Van completar el podi Melandri, que va anar recuperant posicions a mesura que avançava la carrera, i en tercer lloc Sylvain Guintoli. Pel que fa a Carles Checa, només va poder fer 12, amb problemes amb la seva moto, i també amb el seu estat físic. Aquest va decidir, juntament amb el seu equip i els metges, que no sortiria a la segona màniga.

La segona màniga també va ser amb victoria de Tom Sykes, amb la seva Kawasaki. Un doblet que recorda els anteriors viscuts per grans com Carles Checa o Max Biaggi. El podi va ser acompanyat, per protagonistes diferents al de la primera màniga: Sylvan Guintoli i Eugene Laverty.  Marco Melandri en aquest cop no va tenir tanta sort, i va acabar en 5 posició, per diferents motius.

A la categoria de Supersport, va ser protagonitzada per Sam Lowes amb la seva Yamaha. Acompanyat per Kenan Sofuoglu i Roberto Rolfo, a mans d'una MV Agusta. La resta de posicions van estar molt disputades.