Ducatona 2013


22 de juny de 2003 - TONA

Aquesta edició les inscripcions es realitzen on line: http://ducatona.com/inscripcions/

Programa d'activitats:

Dissabte 22 de Juny
Trobada de Ducatis a la plaça Major de Tona. No ens importa el model ni l'edat de la teva moto de la cèlebre marca italiana.

A les 15.00
Per ordre d'arribada, anirem deixant les nostres motos exposades, a la resta de participants i al públic assitent. Serà el moment de compartir aventures i experiències comparant les diverses motos i explicant "batalletes".

A les 17.00 farem la foto de grup "tots davant de la primera línia de motos"
Donarem el tret de sortida a la DUCATONA 2013. Enguany, com a novetat, i per evitar que el grup s'estiri, es separi, i sobretot per evitar que els "fitipaldis" de torn facin de les seves a meitat de la ruta, estem valorant la possibilitat d'anar escortats per un cotxe davant i un cotxe darrera. Cal recordar que aquest dia no cal demostrar res, és tracta simplement d'un passeig programat en el marc de totes les activitats, de manera que segur que aquesta iniciativa serà ben rebuda.

A les 19.00 aprox.
A l'arribar al final de la ruta ens espera el plat fort de la Kdd d'aquest any: la brillant actuació d'EMILIO ZAMORA DUCATI STUNT TEAM, que segur que farà gaudir a tots els presents amb els seus números i acrobàcies. Una cop acabada l'actuació d'EMILIO ZAMORA (show, fotos, firmes) tots els participants que hagin triat l'opció de quedar-se a dormir, podran anar als seus respectius hotels a dutxar-se i arreglar-se. Pels que només es queden al sopar properament us informarem de les activitats que es portaran a terme durant aquest període.

A les 22.00
 Ens retrobarem tots al restaurant pel sopar de gala, on posteriorment celebrarem el ja tradicional sorteig. Finalitzat el sorteig, ens desplaçarem a un local d'oci per donar per finalitzada la WORLD DUCATI VIC by DUCATONA 2013.


Més informació a:
www.ducatona.com

Motos Sorts un any més és una de les empreses col·laboradores.