2a PROVA DE MOTOS SORTS AL TROFEU CATALÀ DE QUAD RESISTENCIA i VESPACROSS A ALMENAR

1a posició amb Vespes, 4a posició en Q1, 2a Qamateur amb Quad

Tona, 15 d'Abril de 2013. Motos Sorts ahir diumenge dia 14 d'Abril va assistir a la segona prova del Campionat de Catalunya de quads i vespes. Aquest cop a terres lleidatanes, concretament a Almenar. On es van reunir 21 equips de quads i 17 Vespes. El clima va acompanyar, amb una temperatura de 27º, entre mig d'un sol calorós i molta pols durant tota la carrera.
Motos Sorts un cop més va estar present amb els seus equips de quad i també amb la Vespa pilotada per en Jaume.

Pel que fa a les Vespes al igual que en la primera prova, es van realitzar uns entrenaments cronometrats i dues mànigues. On en Jaume es va classificar 4t de la general, i 1r de la categoria Series. es van disputar dues mànigues; a la primera va quedar en quarta posició Scratch i primer de Series. En la segona màniga va quedar cinquè classificat Scratch i primer de la categoria Series, igualment que en la primera. Sent així guanyador de la segona carrera en Series.

Referent als quads va ser una carrera amb molta pols. Aquesta vegada Aleix Garcia(Can-am DS450MX) va córrer amb Oriol Vidal, que van obtenir una 4a posició. Pel que a la Categoria de QAmateur, trobem a la 2a posició Alex Bové(Can-am DS450MX)/Oscar de la Fuente, 10a pels Germans Marc i Jaume Gallifa, que quan ocupaven les primeres posicions, en Jaume va patir un accident, degut això i d'una mala gestió de l'organització que no els va deixar sortir a pista, on van renunciar a totes les opcions que tenien a pujar a podium, quedant finalment a la 10a posició. Francesc Garrido va ocupar la 12a posició.

Marc Gallifa
  Alex Bové
  Aleix Garcia
Jaume Gallifa
Podium QAmateur

Pel que fa al campionat restem a l'espera de més informació sobre la pròxima prova, degut a l'anul·lació de la carrera de Montornès. Quan tinguem més coneixement publicarem la informació a la nostra web.