1a Prova del mundial de SBK


El passat cap de setmana és va disputar la primera prova de SBK, on van veure que Carles Checa perdia totes les possibililtats de guanyar, veient-se a terra, amb una topada amb Marco Melandri. Aquesta el va deixar fora de la prova i va tenir de ser traslladat a l'Hospital, ja que va quedar inconscient i no recordava res del que havia passat. Les possibilitats de Checa eren moltes de pujar al podium, ja que en els entrenaments va demostrar que tenia una bona moto, i classificant-se primer va demostrar que estaria allà.

Pel que fa a la carrera, hem de dir que la primera màniga, el pilot Guintoli va donar la sorpresa que ningú esperava., portant així la seva Aprilia a la primera posició del podi, i on la marca italiana va dominar la segona i tercera posició. Sent així ocupat per: Guintoli, Laverty i Fabrizio.

La segona màniga va ser per Eugene Laverty, destacant de nou el paper de les Aprilies. Tot i que Guintoli, va dominar tota la màniga, fins el final que Laverty li va pendre la posició. En aquesta màniga vam veure com reapareixia Marco Melandri, després d'ocasionar la caiguda de la primera màniga de Carles Checa, i va ser qui completava el podi. Melandri aquesta setmana a sigut operat de l'espatlla que tenia lesionada i que es va acabar de lesionar-se amb la caiguda.

Pròxima prova es disputarà el 14 d'Abril a MotorLand a Aragó.
També recordem que Teledeporte, TVE, retransmetra totes les carreres del Mundial de SBK fins el 2015.
Deixem l'enllaç per poder recordar moments de la primera carrera i també la carrera: http://www.rtve.es/alacarta/videos/superbike/