1a PROVA DE MOTOS SORTS AL TROFEU CATALÀ DE QUAD RESISTENCIA i VESPACROSS A LA POBLA MAFUMET

1a posició amb Vespes i 4a posició amb Quad

Tona, 18 de març de 2013. Motos Sorts va tenir un diumenge mogut, per causa de les condicions meteorològiques a la primera prova del Trofeu Català de Quad Resistència i Vespa Cross, a la població Tarragonina de La Pobla de Mafumet.
Motos Sorts un any més comença la seva temporada de curses amb quads, i en aquesta edició amb una Vespa a la categoria series.

Pel que fa a les Vespes es van disputar dues mànigues, a la primera va quedar en primera posició Scratch i per Series Jaume Sorts, en un total de 21 pilots. En la segona màniga va quedar segon classificat Scratch i primer de la categoria Series. Sent així guanyador de la primera carrera en Scratch i en Series.

Referent als quads va ser una carrera acompanyada de la pluja, i va ser un protagonista que va provocar molts problemes durant la mateixa. L'equip format per Aleix Garcia(Can-am DS450MX) juntament amb en Jordi Farrés van classificar-se a la 4 posició de la general i de la categoria Q1, molt a prop del podi. Pel que fa a la categoria de Qamateur, trobem a la 5a posició als Germans Marc i Jaume Gallifa, 6è Alex Bové(Can-am DS450MX)/Oscar de la Fuente, i 10a posició Francesc Garrido.

Pel que fa al campionat Motos Sorts estarà present el dia 14 al circuit d'Almenar (Lleida).