NOU CAN-AM|BRP OUTLANDER 1000 MAXLTD A MOTOS SORTSJa tenim la primera unitat de Outlander 1000 MAX Limited Edition 2013


Motos Sorts ja disposa de la primera unitat de Can-am Outlander 1000 MAX LIMITED EDITION 2013. La gran novetat de la gamma ATV de Can-am 2013 ja la tenim present per poder-la visitar a la botiga.

Aquest nou model es presenta com l'ATV més luxós, amb una potència del seu motor Rotax 1000cc amb 82CV, suspensió Fox de darrera controlada per aire(ACS), màxima versatilitat, llantes molt lleugeres i reforçades, instrumentació d'acord amb el vehicle: GPS integrat, direcció assistida, etc. 

Característiques principals:

Motor Rotax 1000:
El motor d'ATV més potent del mercat. Alimentat per un regular de 46mm i dos injectors de combustible VDO Simens, per un control d'acceleració més precís.

Suspensió de darrera ajustable controlada per aire (ACS):
L'ACS, pioner al sector, et permet seleccionar les característiques més adients de la suspensió de darrera durant la seva utilització, podent ajustar la seva rigidesa i la distancia de terra, segons el terreny i la càrrega de vehicle. Inclou una manguera que es pot utilitzar per inflar els pneumàtics i d'altres elements. ACS utilitza els amortiguadors de darrera FOX Air Assist HPG per garantitzar un òptim rendiment.

Sistema dinàmic de direcció assistida(DPS) de triple mode:
Té 3 nivells seleccionables d'assistència de direcció: menys assistència en altes velocitats i més en baixes velocitats. També compte amb el diferencial de davant Visco-Lok QE(Quick Engagement) que controla constantment la velocitat de les rodes de davant.

GPS integrat Garmin Montana 650T amb pantalla tàctil:
Pantalla tàctil de color i fàcil lectura, de 10 cm i visor  d'orientació dual. Conté múltiples opcions de cartografia i també compte amb una camara de 5 megapixels Durable i resistent a l'aigua.

Indicador de fàcil lectura
Instrumentació d'avantguarda que et permet controlar ràpidament i amb seguretat la velocitat, el combustible i molt més. 

Caixa porta objectes amb tanques LinQ:

Pack Outlander Max Limited:
- Suspensió darrera controlada per aire(ACS) amb amortiguadors FOX Air assist HPG (gas d'alta pressió). 
- 760mm, Pneumàtics Gorilla Axle Silverback.
- Llantes d'alumini de fundició ITP SS312 de 14".
- Sistema dinàmic de direcció assistida (DPS) de triple mode.
- Visco-Lok QE
- Radiador ubicat de nou.
- Cabestrany WARN de1361kg de capacitat amb guia caps de coixinets, comandament a distancia amb cable i espai d'emmagatzematge integrat pel comandament a distancia.
- Defenses de davant i darrera.
- Manillar d'alumini de perfil cònic amb paramans i protector d'esponja quadrat.
- Reposa peus especials per conducció amb fang.
- Parafangs.
- Indicador analògic i digital.
- Plàstic pintat.
- Color blanc perla.
Més informació:
Motos Sorts
c. Maria Vivet, 9 Tona (Bcn) - motossorts@motossorts.com – 93/8125740