Canvis llicencies 2013




Noves llicències a partir de l’1 de gener del 2013

A partir del proper 1 de gener del 2013, la FCM inicia el seu acord amb la nova companyia d’assegurances GES, i tots aquells pilots que vulguin entrenar o competir a partir d’aquesta data ho han de fer ja amb la nova llicència del 2013.
Per aquest motiu, a partir de l’1 de gener, ja s’haurà de tramitar la llicència del 2013 a través de la web de la FCM, que excepcionalment els dos primers dies de l’any no contemplarà la cadència necessària i  tindrà validesa immediata per poder entrenar els dies 1 i 2 de gener. En aquest cas, el pilot haurà de presentar imprès el full de les seves llicències de la web, que ratifiqui la formalització de la llicència del 2013. Posteriorment, es podrà passar, com sempre, per la seu de la Federació per a recollir el carnet de la llicència.
Aquesta temporada, a més de la llicència homologada i catalana, la credencial passa a denominar-se llicència social, i tindrà validesa tant pels entrenaments, com per les competicions socials.
Recordem doncs a tots els pilots, que les actuals llicències del 2012 només seran operatives fins el 31 de desembre i a partir d’aquesta data, cal formalitzar la nova llicència del 2013 per a poder entrenar amb els serveis d’assegurança de la FCM.
FCM

www.fcm.cat

Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar-nos o passar per la botiga!!!