Resultats MotoGP


MOTO3

La categoria petita Moto3 va aconseguir la penúltima carrera la victória Sandro Cortese. Seguido de lejos por Miguel Oliveira, Arthur Sissis. Aquest últim va deixar sense podi Alex Rins.
La sortida d'aquesta categoría va ser principal pel desenvolupament de la carrera, on aquests primers pilots es van posicionar i no van deixar la plaça fins el final de la carera. El segon grup estava format per: Louis Rossi, Jonas Folger, Jack Miller, Luis Salom i Alberto Moncayo.
Maverick Viñales que venia remuntant i estava per sobre de les seves possibiltats, va estar lluitant fins que va caure, quan faltaven 9 voltes per la final. Una llastima perquè havia desenvolupat una carrera de la forma que ens té acostumats.

Classificació final:
1. Sandro Cortese
2. Miguel Oliveira
3. Arthur SIssis
4. Danny Kent
5. Romano Fenati
6. Alessandro Tonucci
7. Efren Vazquez
8. Alex Marquez
9. Isaac Viñales
10. Jonas Folger
11. Adrian Matin


Moto2

Sense imprevistos, Marc Marquz es va endur el titol, una carrera tranquila i amb molt de cap, sense victoria, però si amb un final feliç per un equip que feia molts temps que estava lluitant per això. La victoria de la carrera va ser per Pol Espargaró, amb un molt bon ritme de carrera i també amb una posició marescuda, acompanyat a la tercera posició per Anthony West, i la segona per Marc Marquez.
Espargaró va estar lluitant des del principi sense rendir-se ni un sol moment. Tot i que Marquez va anar a conservar i acabar la cursa, perquè mirant de cara el futur pel títol que volia aconseguir.

Classificació Moto2
1. Pol Espargaró
2. Marc Marquez
3. Anthony West
4. Scott Redding
5. Dominique Aegerter
6. Simone Corsi
7. Esteve Rabat
8. Randy Krummenacher
9. Takkaki Nakagami
10. Jordi Torres
11. Bradley Smith
12. Toni Elias


MOTO GP

L'únic mundial que faltava per resoldre era el de MotoGP, i va ser aviat quan vam saber que Jorge Lorenzo seria el campió, quan Dani Pedrosa anava a terra, i es quedava sense opcions de victoria.
Casey Stoner va fer una carrera molt regular i va posicionar-se primer de principi a final, sense donar opcions a cap altre pilot. Jorge Lorenzo va quedar darrera seu i en tercera posició va quedar Crutchlow.

Pel que fa a la categoria de les CRT va ser un altre cop Aleix Espargaró i Randy de Puniet qui va lluitar per la primera i segona posició, tal i com ens tenen acostumats. Ells van quedar primer i segons respectivament.

Classificació MotoGP
1. Casey Stoner
2. Jorge Lorenzo
3. Carl Crutchlow
4. Andrea Dovizioso
5. Alvaro Bautista
6. Stefan Bradl
7. Valentino Rossi
8. Nicky Hayden
9. Karel Abraham
10. Aleix Espargaro
11. Randy de Puniet
12. Hector Barbera
13. Danilo Petrucci
14. Michel Pirro
15. Ivan Silva

La próxima carrera serà el cap de setmana del 9, 10 i 11 de novembre a Valencia. Aquesta serà ja la última prova de la temporada 2012.