Resultats GP Malasia, sota la pluja

Aquest ha sigut un cap de setmana passat per aigua gairebé a tots els punts del món. A la Malasia, on es desenvolupava el GP de Motos, també va ploure, i va fer que les carreres es veiessin afectades. Principalment, retrassos amb els horaris, i finalitzacions abans d'hora.

MOTOGP, Victoria Dani Pedrosa


Aquesta va començar fora d'horari, i amb pluja, però es va acabar amb una nova victoria de Dani Pedrosa, que va guanyar un cop més a Jorge Lorenzo, que li va anar just de caure, o ser avançat per Casey Stoner. Però van aturar la carrera perquè la pluja era molt important. I a falta de 7 voltes van decidir parar la carrera, ja que eren molts els pilots en una volta que anaven per terra des de: Spies, Randy de Puniet, ...
L'únic avançament que vam poder veure en carrera va ser el de Pedrosa a Lorenzo, que es va assegurar abans de realitzar-lo que no pogués perdre les seves possibilitats.
Aleix Espergaró va ser la primera CRT, i per tant continua liderant la categoria.

Classificació MotoGP
1. Dani Pedrosa
2. Jorge Lorenzo
3. Casey Stoner
4. Nicky Hayden
5. Valentino Rossi
6. Alvaro Bautista
7. Hector Barbera
8. Aleix Espergaro
9. James Ellison
10. Karel Abraham
11. Danilo Petrucci
12. Michele Pirro
13. Andrea Dovizioso

MOTO2: Alex de Angelis s'emporta la victòria


La pluja també en va ser un protagonista molt especial, i vam poder veure com Marc Marquez anava a terra, i no podia continuar la cursa, fent així esperar el títol. La carrera la va guanyar Alex de Angelis que anava a la primera posició quan van ensenyar bandera vermella, i el deixaven com a guanyador seguit de Gino Rea i Anthony West.
Abans de la sortida la carrera es va declarar en moll, però a degut a la pluja abundant van veure's obligats a ensenyar la bandera. Tot i així Espergaró va ser 11, i així encara no es decideix el títol de moment.

Classificació Moto 2
1. Alex de Angelis
2. Anthony West
3. Gino Rea
4. Hafizh Syahrin
5. Julian Simon
6. Andrea Iannone
7. Mika Kalio
8. Bradley Smith
9. Dominique Aegerter
10. Esteve Rabat
11. Pol Espargaro
12-Scott Redding

Moto3: Cortese es proclama camió del món, després de que Maverick Viñales abandones el seu equip


Sandro Cortese es va assegurar amb la victoria el mundial de Moto3. Tot i que va viure una lluita frec a frec amb Khairuddin i Jonas Folger. A la 4a posició va quedar Lluis Salom, que no va poder seguir els seus companys de categoría.

Classificació Moto3:
1. Sandro Cortese
2. Zulfahmi Khairuddin
3. Jonas Folger
4. Luis Salom
5. Miguel Oliveira
6. Danny Kent
7. Alex Rins
8. Efren Vazquez
9. Niklas Ajo
10. Adrian Martin

La próxima carrera serà a Australia.