Resultats MotoGP Marino/Marco Simoncelli

MOTO 3

El diumenge es va disputar la prova del mundial de MotoGP d'Italia a San Marino, el circuit que ara es denomina: Marco Simoncelli.
A la categoria petita de Moto3, vam poder veur com Cortese sortia davant i estirava a la resta del grup. Maverick Viñales va sortir i passar a la 17 posició. Cortese va intentar desenganxar-se del grup, però no ho va aconseguir, ja que Fenati, Salom, Alex Rins, Efrén Vazquez i Maverick, aquests fins a 10 pilots.
Fenati i Cortese van estirar el grup, que perseguits per Salom i un Viñales, que no es rendient davant d'aconseguir pujar al podium. Poc a poc es van anar acostant.
Fenati ha estirat el grup i Cortese l'ha seguit, amb Salom es va estirar perquè no deixar-los escapar del grup, i Viñales sense reacció es va acostar a poc a poc al grup. Rins va intentar no deixar escapar a Cortese.
Al final de la carrera, encara estava tot per decidir, vam veure un intercanvi de posicions, fins i tot a la primera posició va anar-hi Viñales, i semblava que aquest podria aconseguir un podium. Però al final les 5 primeres posicions es van decidir en dos o 3 rebols.

Classificació Final Moto 3
1. Sandro Cortese
2. Lluis Salom
3. Romano Fenati
4. Alex Rins
5. Maverick Viñales
6. Jonas Folger
7. Efren Vazquez
8. Niccolo Antonelli
9. Miguel Oliveira
10. Arthur Sissis
11. Zulfahmi Khairuddin
12. Danny Kent
13. Hector Faubel
14. Aberto Moncayo
15. Jakub Kornfeil
16. Brad Binder
17. Alessandro Tonucci
18. Toni Finsterbusch
19. Miroslav Popov
20. Kenta Fujii
21. Josep Rodriguez
22. Stefano Valtulini

MOTO 2

Un altre espectacle ens va caracteritzar aquesta categoría, Marc Marquez i Pol Espargaró van ser els autèntics protagonistes, els primers a creuar la linia de final de carrera i també els que van donar l'espectacle i la lluita de tota la carrera. El podi va ser per Marc Marquez, Pol Espargaró i Andrea Iannone, el que va anar gran part de la carrera de la carrera.
Aquesta carrera va estar parada per culpa d'un trencament del motor de Gino Rea.
Les últimes voltes van ser molt intenses, i sobretot pels dos pilots que van encapçalar la carrerra. Marquez i Espergaró van protagonitzar una ribalitzat important, amb la que van crear atenció al públic, i entre ells.

Classificació Final Moto 2
1. Marc Marquez
2. Pol Espargaro
3. Andrea Iannone
4. Mika Kallio
5. Esteve Rabat
6. Dominique Aegerter
7. Scott Redding
8. Bradley Smith
9. Thomas Luthi
10. Johann Zarco
11. Takaaki Nakagami
12. Julian Simon
13. Alex de Angelis
14. Claudio Corti
15. Nicolas Terol
16. Jordi Torres
17. Alex Pons
18. Mike DI Meglio
19. Ratthapark Wilairot
20. Anthony West
21. Tomoyoshi Koyama
22. Marcel Schrotter
23. Alessandro Andreozzi
24. Marco Colandrea

MOTO GP

Una carrera molt estresant, amb molts problemes, i amb una decepció per Dani Pedrosa. La volta de reconeixement va donar molts problemes, Pedrosa no se li arrencava la moto, després es va suspendra la sortida perquè Abraham va tenir problemes. Van tornar a fer un warm up, i Dani Pedrosa per diferents problemes, va sortir últim. Va començar la carrera i va comença els problemes greus.

La primera volta Pedrosa avançava pilots molt ràpidament però de cop es va veure a terra. Lorenzo va marxar solt i no el va poder seguir ningú, però tampoc va tenir ribal possible. En segona posició es va situar Valentino Rossi, i Alvaro Bautista va quedar- a la tercera posició. Tot i que va tenir una lluita afarrissada amb en Dovizioso.

Classificació Moto GP

1. Jorge Lorenzo
2. Valentino Rossi
3. Alvaro Bautista
4. Andrea Dovizioso
5. Ben Spies
6. Stefan Bradl
7. Nicky Hayden
8. Jonathan Rea
9. Randy De Puniet
10. MIchele Pirro
11. Colin Edwards
12. Yonny Hernandez
13. James Ellison
14. Danilo Petrucci
15. David Salom