5A Prova Trofeu Català Quad Resistencia a Ravós Terri

Sortida 

Aquest passat cap de setmana es va celebrar les 3 hores de Ravós del Terri, on Motos Sorts va estar present amb els seus equips.
Pau Garcia

Tots els equips van patir varis problemes, durant el desenvolupament de les 3 hores. Però tots van acabar satisfactoriament la carrera.
Aleix Garcia 
Un dels equips participants va ser els dos germans, Pau i Aleix Garcia, que van competir a la categoria de Q1, que van quedar a la 7a plaça, tot i tenir varis problemes, i realitzar diferents canvis durant la carrera.
Àlex Bové

Alex Bové també va participar amb el seu company a la categoria Q Amateur, on van aconseguir la sisena posició, lluitant durant tota la carrera amb la resta de companys.Seguit d'ells va quedar Francesc Garrido que en aquesta ocasió va correr amb Albert Surós.
Francesc Garrido

Per últim, destaquem l'actuació dels germans Gallifa, Marc i Jaume, que tot i patir molts problemes durant la carrera, van aconseguir una meritoria 2a posició.

                                                                                                                                         Marc Gallifa

Aquests al principi de la carrera van patir problemes tècnics que els va fer caure fins a la cua de la classificació. Però a mesura que va anar avançant la prova van aconseguir un molt bon ritme de carrera, fins el segon esglaó del podium.
Jame Gallifa 

PODIUM Q AMATEUR

Esquerra a dreta: Marc i Jaume Gallifa- Hector Albalart i Albert Josa, Gerard Casanova i Josep Canudes

Fotos: Kike Belenguer (Tembleke)