SBK MISANO

Max Biaggi va emportar-se la victoria de les dues màniges

Per Carles Checa aquesta prova va ser molt dolenta, ja que no es va poder qualificar millor a la Superpole de Superbike, però a la primera màniga va demostrar que té molta força de voluntat i moltes ganes, on va remontar i lluitar per la primera posició amb Max Biaggi. Tots dos van remontar la seva sortida de 16è i 10è per acabar amb una lluita frec a frec entre el català i l'italià, sent aquest el que es va emportar la victoria.
Checa va poder celebrar la segona plaça, però segur que s'estiraba els cavells saben que tenia moto per dominar la carrera, si hagués surtit més endavant. El podium del seu company d'equip Davide Giugliano així ho ha confirmat. Aquest s'ha alternat amb Tom Sykeamb el liderat dels primers compassos fins que han arribat amb un obus Biaggi i Checa.
Marco Melandri no va poder pujar a la fila. David Salom ha tingut una retirada prematura confirmant que està patint en aquest campionat per ser competitiu.

Max Biaggi s'emporta la segona màniga i Checa cau

Biaggi va aconseguir una segona victoria, que li va anar molt bé, per sumar punts. Carles Checa va anar a terra, quedant-se sense sumar cap punt, la caiguda va ser un toc amb Marc Melandri.
Una gran sortida de Max Biaggi li va permetre anar de principi a fi com a lider de la mateixa. Salom també va patir una caiguda durant la carrera.
La classificació per la segona màniga va ser: Biaggi, Rea, Haslam, Melandri

Carles Checa se li complica guanyar el títol aquesta temporada, ja que Max Biaggi es desplaça a molts punts.



.