Novetats Can-am|BRP 2013

BRP|CAN-AM VA PRESENTAR LES SEVES NOVETATS PER CAN-AM OFF ROAD 2012

Una nova generació d'ATV Outlander MAX 1000, 800R, 650 i 500
Inspirats als galardonats ATV Outlander 1000 i 800R, imponents i redissenyats, els models de Can-am Outlander MAX 2013 incorporen el xassis de segona generació SST(Surrounding Spar Technology G2), que ofereix una comoditat inigualable i un gran rendiment. BRP presentarà la nova plataforma Can-am Outlander MAX amb 4 cilindrades diferentes, inclós el motor bicilindric amb V Rotax de 976cc, de rendiment insuperabe. 

Nova generació Outlander 650 i 500
Els ATV Outlander 650 i 500 amb l'innovador xassis SST de segona generació, a més a més d'altres millores de la gamma Outlander per 2013. Aquests models brinden al pilot potencia líder amb la seva categoría, juntament amb la qualitat de conducció i gran comoditat característiques de la segona generació. 

Nova generació Outlander 1000 x mr
Amb un nou i característic disseny groc i negra amb gràfics del pack X, l'Outlander 1000 X mr basat amb la plataforma del Outlander 1000 MAX està especialment preparat per entorn extrem. Dotat d'un radiador més gran i amb una ubicació diferent, entrada i sortida del variador i la pressa d'admissió del motor muntats a l'alçada elevada al bastidor, pneumàtics Gorilla Silverback de 30 pulsades (76 cm), llantes ITP, sistema de suspenció controlat per aire i un nou sistema d'indicadors analògic/digital d'alta tecnologia, aquest vehicle tot terreny està llest per saltar al fang.

Nova generació Renegade 500
El Can-am Renegade 500 del 2012 és l'últim ATV de la categoria 4x4 deportiva de BRP a incorporar un xassis actualitzat. Disponible únicament a la plataforma bàsica i de color groc amb novetat, el model Reenegade 500 millorat incorpora el reconegut xassis SST G2 de segona generació juntament amb el provat motor bicilindric amb V SOHC Rotax (ara amb un 15% més de potencia i 46 Cv), el sistema de diferencial davant de bloqueig automàtic Visco-Lok i el sistema de suspenció tipus RS.


Outlander i Outlander MAX amb DPS TM opcional
Els models bàsics de la gamma Outlander ja es presenten amb l'innovador sistema dinàmic de direcció assistida (DPS) de BRP. Disposa de tres formes (MIN, MED I MÀX) perquè l'usuari pot adaptar el grau desitjat de direcció assistida amb funció del terreny, les condicions o les seves preferencies personals. El sistema, que brinda direcció assistida varible amb qualsevol de les formes, ofereix gran assistencia a baixa velocitat i viceversa. També existeix un paquet bàsic sense el sistema DPS.Pack Outlander XT-P/Outlander MAX XT-P
Disponibles tant amb configuració monoplaça com biplaça, l'Outlander XT-P i l'Outlander MAX XT-P incorporen el nou xassis de segona generació i brinden un gran grau de comoditat. A més a més, els models XT-P del 2013, disponibles amb el motor ROTAX EFI de 976CC a l'Outlander i amb els motors Rotax EFI 800R i de 976cc amb l'Outlander MAX, compten amb el mateix sistema d'indicadors analògic/digital millorat per reforçar el seu aspecte esportiu. A més a més, del pack XT, porten suspenció controlada per aire amb nivells de precarga ajustables sobre la marxa amb diposit exterm "piggyback" Fox Podium RC2 d'alt rendiment, llantes d'alumini de 12 pulzades (30,5 cm) amb sistema antidestalonament, i manillar de competició amb paramans i manetes envolvents. La convinació de colors pintats negre/negre mate i groc també es exclusiva d'aquesta gamma d'Atv Can-am.


DS450X MX actualitzat
L'ATV Can-am DS450X MX, lider en competició, ha incorporat millores pel 2013. L'innovador model esportiu insignia de la categoria 450 compte amb una completa suspenció FOX.  A més a més, a la part del davant, el DS 450 X MX porta amortiguadors de competició FOX Float Evol de segona generació. L'amortiguador de darrera es ara un FOX Podium X totalment ajustable amb diposit extern "piggyback".

  
Colors del pack X
Amb els models 2013 s'ha canviat l'aspecte del popular pack X de valor afegit. El nou disseny del pack X, disponible als models Outlader X MR 1000, Renegade 1000 X XC i DS450X MX, convina els colors groc, negra i blanc.

Nova convinació de colors per models seleccionats
Com a novetat 2013, es presenta un relluent i impactant acabat amb to blanc perla pels models d'ATV Can-am Outlander MAX LIMITED. 

SSV CAN-AM 2013
Sistema dinàmic de direcció assistida
El sistema dinàmic de direcció assistida(DPS) ve incorporat de serie amb tots es packs Can-am Commander XT, X i Limited de 2013. El sistema DPS inclou el diferencial de davant Visco-Lok QE amb accionament més ràpid per millorar la tracció i la capacitat del SSV Commander a velocitat moderada i amb terrenys de dificultat tècnica. Al igul que el sistema dels ATV, el DPS s'ha dissenyat per proporcionar menys assistencia a gran velocitat i viceversa.

Colors disponibles del Commander
- Els colors pels models Commander 1000X ha canviat a les noves versions, i ara es presenten amb l'original conviinació de groc, negra i blanc pel luxós Can-am Commander 1000 Limited, pensat per reforçar la seva resistencia a les rallades.
-El 2013, tots els models bàsics de la gamma SSV Can-am Commander estarà disponibles amb vermell en lloc de groc. Els vehicles Commander bàsics també aniran equipats amb noves llantes de ferro de 12 pulzades de color carbó.