Mundial Moto GP Silverstone

Jonas Folger guanya la carrera de 125cc de Gran Bretanya
Jonas Folger

Lalemnay Jonas Folger ha aconseguit la primera victoria de la seva carrera a 125cc a la prova disputada a Gran Bretaña, demostrant que es un especialista conduint amb moll. Johann Zarco ha tornat a tenir un alt rendiment acabant segon. Héctor Faubel va acabar tercer, aconseguint el primer podi de la temporada 2011. Nico Terol va acabar 8è i Maverick Viñales va caure.

MotoGP va ser una carrera que va causar molts canvis. Un canvi molt important, el lider del mundial ara es Casey Stoner, que va guanyar la carrera, que va ser passada per aigua. Jorge Lorenzo va caure, i per això va perdre el liderat del campionat. Andrea Dovizioso ha completat la carrera a segona posició, i Colin Edwards va omplir el podi, després de la seva operació de clavicula el passat cap de setmana.

Destaquem també la 8a posició aconseguida per Toni Elias, després d´un mal inici de temporada.

Pel que fa a la categoria Moto2 Stefan Bradl va emportar=se la victoria.  Mrc Marquez va caure quan estava perseguint avanár posicions.