1a Concentració Can-am a nivell Europeu

Els pròxims 25 i 26 de juny, tots els propietaris ATV i SSV Can-am tindran l'oportunitat de concentrar-se a Fraga /Huesca/ durant la celebració del primer esdeveniment europeu de comunitat Can-am Off-Road.

Quadtrers de tot Europa, sobretot d'Espanya i del sud de França, es reuniran per compartir una afició comuna i poder intercanviar experiencies i disfrutar d'un cap de setmana increíble a la zona d'Aragó.

Durant les dues jornades es portarà a terme activitats de tot tipus, com rutes pels singulars paísatges aragonesos. Els participants rebran un llibre de ruta per poder seguir sense problema l'itinerari marcat, encara que sempre comptaran amb l'assistència d'un monitor.

A més a més, els participants podran provar les novetats de Can-am com el nou SSV Can-am Commander o el nou Outlander X XC. L'organització també té preparades moltes altres sorpreses.

Els interessats es poden registrar a la web www.can-amvip.com a partir de mitjans de maig. Només hi ha 60 plaçes disponibles; així que es recomenable apuntar-se ràpid.

Aquest esdeveniment preten ser el primer d'una llarga llista de concentracions de la comunitat Can-am Off-Road que es celebraran per tot Europa. El pròxim serà a França el 24 i 25 de setembre a la ciutat de Marcillt en Combraille, en Auvergne.