Museu Moto a Barcelona


Situat amb una de les zones més turistiques de Barcelona i després de més d'un any de tràmits amb diferents organismes per aconseguir els permisos corresponents i realitzar les obres per acondicionar el local, el Museu de la Moto de Barcelona obrirà les seves portes el próxim dijous 12 de maig. 
Està ubicat al barri gòtic, dins de l'antic convent de Sant Felip Neri, el Museu de la moto de Barcelona compte amb més de 600m2 de superfície. La primera exposició, que es podrà visitar fins el maig de 2012, estarà dedicada a la história de la moto catalana, desde els primers pioners de principis del segle XX fins a l'actualitat, amb una selecció de 70 models representatius de les diferents époques. 
Després de gairebé 10 anys d'experiència amb el Museu de Bassella, convertit amb un referent a nivell europeu, la Fundació Mario Soler inicia aquesta nova etapa a Barcelona per seguir treballant, amb molta projecció i difusió, per la conservació de la cultura i história de la moto.
A més a més de les mostres temporals, el museu acollirà cercles de conferències, presentacions, taules rodones...i funcionarà com arxiu i òrgan de consulta per tots els aficionats del sector.
HORARI:
Dimarts a dissabte: 10 a 14 i 16 a 20
Diumenge: 10 a 14
Preu entrada:
General: 6 euros
Reduïda (estudiants i pensionistes): 4 euros
Grups (a partir de 10 persones): 4 euros
Racc master: 5,10 euros
Nens menos 8 anys: gratuït