Motos Sorts porta 4 Can-am DS450 al Trofeu Català de Quad Resistència

Aconsegueixen 2a posició Scratch/Q1 i 2a posició en Qamateur

Motos Sorts va presentar els seus equips el diumenge 22 de maig a Figueres, on 4 dels quals són BRP|Can-am DS450. Destaquem doncs la gran presència de la marca dins del Trofeu Català de Quad Resistència, per part de Motos Sorts.
El pilot Aleix Garcia(DS450MX 2011) va aconseguir la segona posició de la seva categoria Q1, i també segon de l'scratch a només 18 segons del primer classificat. Pel que fa, al pilot Àlex Bové(DS450MX) va aconseguir la 2a posició de la categoria Qamateur. Pel que fa als altres dos equips van quedar cinquens i vuitens respectivament.

Esquerra a dreta: Jaume Gallifa – Aleix Garcia – Francesc Sorts – Àlex Bové
Aquesta va ser la tercera prova del Campionat de Catalunya de Resistència de Quads, en les dues anteriors ja van participar-hi dos dels equips, aconseguint també resultats destacables. El Trofeu consta de 7 proves distribuïdes a diferents punts del territori Català. On estarem presents. A més a més, Motos Sorts, també col·labora amb el patrocini del Campionat com a espònsor, des dels seus inicis.