Toni Elias campio de Moto2 - Resum Mundial Japó

Després de portar molt de temps lluitant per aconseguir un títol. Aquesta temporada ha sigut la que ha fet justicia amb el pilot Toni Elías, que amb la nova categoria Moto2, s'ha convertit  amb campeó del món. Amb 27 anys, Toni ha aconseguit el que l'any 2001, va demostrar que estava on es mereixia, gracies a la seva maduresa i regularitat, ara posseix el que li ha costat tants anys.

Pel que fa a la categoria reina, també esta decidit ja el campió: Jorge Lorenzo, que degut a la lessió de Rossi i Pedrosa, s'ha pogut proclamar abans de final de temporada. La carrera d'ahir es va disputar amb total normalitat: amb la caiguda de Casey Stoner, fet que farà retrasar la decisió de qui serà subcampió del món, entre ell i Pedrosa. La primera posició de la carrera va ser per Valentino Rossi, que va dedicar unes paraules de gratitut per Yamaha, per tots aquests anys de dedicació. El segon lloc va ser per Dovisioso, i per últim Lorenzo.
Referent a la categoria 125cc, la victoria va ser per Marc Marquez, fet que va fer-lo convertir en provisional lider mundial. Haurem d'esperar a la resta de carreres, per veure com acaba la distribució de les posicions.