Resum Gran Premi Australia

125cc
Tercera victoria consecutiva de Marc Márquez, deixant-lo així com el pilot favorit, per poder-se emportar el títol de 125cc, a falta de dues proves. El que va passar a Austrialia va ser una repetició del que ja havia passat a Sepang, Motegi i a d'altres punts. Un Marc Marquez amb un bon ritme i la resta es conformen amb la resta de posicions. 
Marc Márquez, lluita amb ell mateix. Quan les condicions de la pista van ser més o menys normals, i ell va ser el que es va mostrar més ràpid. Així que ell lluita per poder aconseguir la victória final per aconseguir el titol mundial. 
Pel que fa a Pol Espargaró, como Efrén Vázquez, entre algun altre, lluiten per aconseguir el máxim de punts, per no deixar el titol gaire lluny. Nico Terrol, va ser el gran derrotat, perquè només va poder aconseguir una tercera posició. Fet que fa que es distancii una miqueta del lider, però encara no esta tot perdut.  
Moto2
La segona carrera on cap d'aquí encapçala la llista. Alex De Angelis, es va emportar la victoria, seguit de Scott Redding i Andrea Iannone. Va aconseguir la seva segona victória, Alex de Ángelis. Ell va demostrar que es trobava molt bé damunt de la seva màquina. 
Pel que fa referència a Scott Redding, enganxat a Bradley Smith, un jove pilot, i promesa futura. Pel que fa a Julián Simón, el sub campionat encara el té a tocar. 
Toni Elías va comentar que la moto, no acabava d'anar al 100%, i va tenir de conformar-se amb la 7a posició. Tot i que ja es campió, ell voldria estar a davant, però en aquesta ocasió es va tenir de quedar a darrera, i sense podium.
MotoGP


El circuit de Casey Stoner, casa seva, el seu substitutiu Phillip Island,  un lloc on un cop més la victoria ha sigut per ell, on ha guanyat 3 de les 4 últimes proves disputades al circuit. El va seguir Jorge Lorenzo i un tandem que va formar-se entre Valentino Rossi i Nicky Hayden, una lluita constant entre els dos pilots per la tercera posició.  La victoria de Stoner, fa parillar una mica el sub campeonat, ja que s'acosta amb punts a Dani Pedrosa; que no va poder participar, tot i que ho va intentar en els entrenaments, però tenia moltes molesties que no el van deixar participar en últim moment. 
Una altra meritoria posició la va aconseguir Aleix Espargaró, aconseguint una vuitena posició, reivindicant així les paraules que havien dit durant la setmana que no es mereixia està a MotoGP.