MotoGP Missano

Resum Moto GP:

Després de la tendéncia dels últims Grans Premis, Dani Pedrosa va aconseguir la segona victoria carrera ii de forma consecutiva. Jorge Lorenzo es va limitar a conservar una vegada que va veure que no podia seguir al lider. Rossi va encapçalar la tercera posició després de lluitar amb Casey Stoner. 
Els pilots es van veure molt afectats, al arribar al box, degut a la mala noticia que va succeir durant la prova. La mort de Shoya Tomizawa. 

Classificació MotoGP:
1. Dani Pedrosa
2. Jorge Lorenzo
3. Valentino Rossi
4. Andrea Dovizioso
5. Casey Stoner
6. Ben Spies
7. Colin Edwards
8. Alvaro Bautista
9. Hector Barbera
10. Marco Melandri
11. Aleix Espergaro
12. Hirosy Aoyama
13. Randy dePuniet
14. Marco Simoncelli

Resum Moto2:
Una categoria marcada pel greu accident, entre varis pilots, i amb conseqüències molt greus, la mort de Shoya Tomizawa, el primer vençedor de la categoria. Toni Elias, s'emportava la victoria, la quarta consecutiva, però la més dolorosa de totes. Gairebé amb el títol a la butxaca, i Andrea Ianonne amb el títol gairebé perdut. Toni va estar acompanyat de Julian Simon i Thomas Luthi.

Classificació Moto2:
1. Toni Elias
2. Julian Simon
3.Thomas Luthi
4. Simone Corsi
5. Stefan Bradl
6. Jules Cruzel
7. Gabor Talmacsi
8. Dominique Aegerter
9. Claudio Corti
10. Roberto Rolfo
...

Resum 125cc:
Marc Márquez un cop més vencedor de la categoria petita, va millorant a poc a poc, va comptar amb el millor ritme, acompanyat de una posada a punt molt fina i un pilotatge fi.
La segona posició va ser per Nico Terol maximitzada per les prestacions que va oferir i tenia en aquests moments. La tercera plaça per Efrén Vázquez, que va aconseguir-ho després de molt de temps de lluitar. Tot i que, va ajudar al seu company de Tuenti Racing. Aquest, Pol Espergaró, va ser sisé, s'ha quedat una mica estancat, i ara a d'evolucionar, per poder seguir aquí. 
Classificació 125cc:
1. Marc Márquez
2. Nico Terol
3. Efrén Vázquez
4. Bradley Smith
5. Sandro Cortese
6. Pol Espergaró
7. Esteve Rabat
8. Tomoyoshi Koyama
9. Randy Krummenacher