Moto GP a Aragó

Casey Stoner pogués estrenar circuits a cada Gran Premi de MotoGP. Després de la seva victória als entrenaments de Turquia i Qatar arriba a Motorland Aragó. El traçat del disseny per Hermann Tilke li ha anat com anell al dit a Ducati i l'australià per fi a aconseguit la seva temporada. L'altre noticia important d'aquesta carrera va ser que Jorge Lorenzo o Dani Pedrosa son els únics que podran guanyar el Mundial.
Casey Stoner desfà els dubtes pel seu rendiment. El avanç de temporada, amb el fitxatge de Casey Stoner per Honda i les posteriors carreres. Altres coses importants, Rossi ha aconseguit una moto competitiva per la próxima temporada. Nicky Hayden ha aconseguit el seu primer podi.


Dani Pedrosa va sobreviure a una carrera a la contra. Sorprenent veure que no sortis primer de la primera curba de cada Gran Prmi, cosa que va passar diumenge. No anava sobrat pel ritme que portava Stoner, i al final va acabar darrera seu. Tot i així, amb tres carreres li ha retallat uns 21 punts a Lorenzo i encara a la distancia segueix amanaçant-lo.




Resum Moto2:
Els aficionatas van assistir de forma masiva a Aragó no podent veure la victória de Elias, sino amb la d'Andrea Iannone que es va enfundar la victoria sense apelatius i no va donar cap opció als seus ribals, amb especial a Julián Simón al que se li segueix resistent el podi més alt.
Elías va sortir malament, quedant-se entre els 15 i 16, i es va anar recuperant poc a poc, quedant amb una meritoria 4a posició. Tot i que, va dir al acabar, que tenia molta por de caure, i va aconseguir acabar bé.
 Resum 125cc:
El campionat va agafant ritme, i tothom apostava per la victória de Marc Márquez. Pero al final es va veure acabar per terra. I la victoria estava renyida entre Nico Terol i Pol Espargaró. Al final va emportar-se la aquest últim.