Novetats Can-am|BRP 2010

BRP PRESENTA LA SEVA NOVA GAMMA ATV CAN-AM 2010
BRP incorpora una revolucionaria suspensió pneumàtica i una nova direcció assistida a la seva gamma de ATV Can-am per 2010.

La nova gamma de ATV Can-Am de BRP per 2010 introdueix grans novetats com per exemple el primer sistema de suspensió del darrera amb control pneumàtic(ACS), una nova direcció assistida dinàmica(DPS) de forma manual, a més a més d'un diferencial de davant automàtic d'última generació, el Visco-Lok QE.



Aquest any Can-Am segueix reforçant la seva posició de lider amb innovació i de marca millor valorada pels aficionats als ATV; no en va de les seves novetats per 2010 marcaran un abans i un després a la indústria per nivell d'innovació proposat. Ara varis models ofereixen un gran control de la conducció gràcies al sistema de direcció assistida DPS i una suspensió regulada per aire amb sis posicions d'ajustament “Ara més que mai, la nostra marca ofereix el que els clients demanen avui per sobre de tot: valor afegit i innovació”, assenyala Yvec Leduc, vice president i director general de vendes i marketing i operacions de post venta a Nord Amèrica. “El 2010, BRP introdueix tecnologies exclusives al sector i enforteix la seva posició com a marca líder en innovació i compromesa amb els seus clients per oferir-los millors vehicles”.


Els productes Can-amBRP no solament son sinònim d'innovació per les tecnologies que desenvolupen, sinó també per l'alt nivell d'equipament i del valor afegit que ofereixen a cada model. Per 2010, les versions amb més nivell d'equipament com el pack XT i el nou pack XT-P inclouen opcions molt apreciades pels aficionats com la direcció assistida DPS, un cabrestant, pneumàtics radials Carlisle i llantes d'alumini, parafangs davant i darrera, paramans proporcionant als seus clients un valor afegit sense precedents.

Noves versions de coneguts models, millores i noves tecnologies per la gamma 2010:


- Suspensió controlada per aire(ACS): Outlander™800R MAX EFI LTD inclou la primera suspensió de darrera pneumàtica ajustable al quad de sèrie. Aquesta suspensió ofereix sis posicions, ajustables pel conductor, i a més a més el compressor que activa el sistema també serveix per inflar els pneumàtics en cas de necessitat.

- Direcció assistida dinàmica(DPS): Can-am estrena un avançat sistema de direcció assistida sensible a la velocitat en models d'Outlander i Renegade. Els vehicles equipats amb DPS inclouen a la vegada el diferencial recalibrat Visco-Lok QE, que ofereix ara una resposta encara més ràpida.

- Llantes d'alumini Outlander: gairebé tots els ATV Can-am Outlander inclouen llantes de fundació d'alumini d'alta qualitat, amb el que la gamma Can-am és la que més models ofereixen amb aquest inconfusible acabat.

- RENEGADE™ 800R X xc: Aquesta nova versió del model Renegade, pensava pels usuaris més exigents, ofereix de sèrie una gama de prestacions mai vistes abans amb un quad 4x4: llantes reforçades, suspensió HPG, direcció assistida DPS de forma dual i barra estabilitzadora davant, que el converteixen en un vehicle difícilment superable per la conducció off road.

Pack XT-P: A les exclusives prestacions del pack XT com per exemple Winch, defenses davant i darrera o llantes d'alumini, s'assenyalen unes llantes d'alumini forjat amb embellidor grocs de plàstic i un exclusiu color negra-groc.


Més potència per Outlander 650: una nova calibració de l'increïble motor Rotax® EFI V-Twin de 650cc ha permès augmentar la seva potència en un 7% respecte al propulsor de l'any passat, el que confirma aquest model com el quad de producció més potent entre els de cilindrada inferior a 800cc. Amb noves i revolucionaries tecnologies, una potència superior en varis models i una magnífica relació qualitat-preu, BRP satisfarà les necessitats de l'amant més exigent amb la seva gamma d'ATV de 2010, que ofereix models per tots els gustos: des del luxos Outlander 800R MAX LTD fins el més esportiu Renegade 800R, passant per l'ultra esportiu DS450™ EFI.

Per més informació: motossorts@motossorts.com