Canal Motor 24 hores, Radio del món de la moto


Dilluns dia 1 de juny es va posar amb marxa la primera radio on line, on el seu contingut total és el món de les motos i quads.

Al cap davant del projecte trobem a Julio Garcia, un gran periodista que porta molts anys dedicant-se aquest sector. Ell des del 2006 porta un programa de radio: Club x-treme que s'emet totes les setmanes, un contingut d'una durada de 2 hores i on es realitzen entrevistes a pilots, opinions de la gent que practica aquest esport, etc. Informant d'esdevenimens, competicions, experiència, lleis, novetats,..
Han sigut molts mesos de feina, disseny i producció pel Canal motor 24 hores, però que ara ja funciona, s'inclou en els seus diferents espais: parlar de l'enduro, motocross, quadcross, supermotard, motoGP, etc. Igualment com es fa en el programa setmanal però de forma molt més esplaiada.

Ara aquest nou projecte de la radio on-line i 24 hores, ens presenta un nou format i un seguit de programes variats i sempre relacionats amb el sector. Comprova-ho tu mateix, t'agradarà!