Resultat exitós de la primera Carrera de resistència

El diumenge 5 d'Abril es va celebrar la primera prova del “Trofeu Català de Resistència”, en Vilobí d'Onyar en el circuit del “Cucut”(Girona); la carrera va estar organitzada per Peu a Baix.

A la prova van participar 27 equips formats per dos pilots i dos quads. On destaquem que Aleix Garcia i Marc Allué, pilots de Motos Sorts, van quedar sisens de la general i de la categoria Q1. Degut a l'alt nivell dels participants, dins del campionat han considerat necessari crear una categoria Scratch(amateur) per pilots que no han participat en cap categoria del Campionat Nacional. Així quedant primers d'aquesta categoria. Ja que la gran majoria de pilots s'han presenciat en alguna d'aquestes. Destaquem les posicions dels germans Ullastres, Guillem Ullastres – Guillermo Amo i Alexis Gracia – Jordi Farrés (quedant en 1a, 2a i 3a posició, respectivament).

Aleix Garcia - Marc Allué
El segon equip de Motos Sorts, participants Q2 van quedar segons d'aquesta categoria; format per Edu Aguilar i Joan Vila, i catorzens de la general.

Més informació: motossorts@motossorts.com