TROY LEE ROBA OFF ROAD I CASUAL

Motos Sorts disposa ja de la línia 2009 de la marca de roba TROY LEE DESIGN. Tota la gamma de motocross(cascos, camisetes, jaquetes, pantalons, mitjons, proteccions, roba de carrer,...).
Troy Lee Designs és una empresa líder en el món del motor, amb un producte molt entusiasta; té una obertura a una experimentat dissenyador de vestuari i d'equipament técnic dels productes. Es tracta d'una empresa que respecta el 100% el medi ambient.


Segons Troy Lee la marca va nèixer gràcies a la seva afició a les carreres de motocross, des dels seus 13 anys que va pintar-se el casc al garatge de casa seva, fins a tenir un petit taller de pintura de cascos customitzats.
Troy comenta que la seva afició prové des de l'any 1961 quan la seva mare va acompanyar al seu pare, Larry, a una carrera del Nacional de Motocross a Ascot Park. El guanyador es deia Troy, i ella de camí cap a casa va dir que hem diria així.
En Troy va començar anar amb moto amb 14 anys, quan el seu avi li va regalar la primera Honda. Al viure el bosc va fer que poc a poc agafes tècnica. Ell diu que és el millor regal que li han fet mai.
Sempre es diu que les carreres es porten a la sang. Nosaltres diriem que l'afició es troba quan s'escolta el so de les motos i els cotxes des de l'úter matern.
Troy Lee Design el que fa es buscar dins el dissenyador aportacions a nous models per adaptar-se als gustos de la gent, i als canvis de la societat.
Durant més de 25 anys, s'ha dedicat només a personalitzar cascos “for the World's fastest”. El seu compromís per la creació de productes es superen a mesura que avança l'avanguardia d'estil, disseny i qualitat, els ha donat la reputació com a innovadors en molts camps diferents de les carreres. Troy Lee des de llavors s'ha expendit en una operació de força oferint des dels cascos, roba d'esport, i un llarg etcetera.

Per això destaca els pilots que té a carreres de:
• Motocross: Chris Blose, Jimmy Albertson, Sean Borkenhagen, Steve Boniface, Ronnie Renner.
• Supermotard: Cassidy Anderson, David Pingree, Jeff Ward, Troy Lee.
• Road Racing: Jake Zemke, Miguel Duhamel, Rofer Lee Hayden, Tommy Hayden.
• Off Road: Andy Grider, Chris Blais. Molt aviat podreu veure tots els models de Troy Lee Design a la web, on podeu veure els diferents models i també comprar a preus increibles(www.motossorts.com, a la secció de la botiga).

Més informació: motossorts@motossorts.com