Gas Gas Power Parts

Gas Gas Motos possa a l’abast del client un nou i complert catàleg de components i recanvis. La proposta de peçes exclusives i recanvis de la firma catalana inclou unes cent referències i poden consultar-se fàcilment a la seva web, i a la nostra secció de la botiga.


A la passada fira de la moto de Barcelona, Gas Gas anunciava les noves accions per potenciar la imatge de marca, així com per augmentar el seu volum de vendes.
El catàleg de Power Parts es composa de peçes especials i adaptades per motos de trial, enduro 2t i 4t, supermotard, quad i inclou també una amplia oferta d’equipament i merchandising.


Així, es poden adquirir tubs d’escapes, carburadors, pneumàtics, llums, intercoolers, punys, etc. A més a més de monos de trial i camisetes, material de merchandising. Dins de cada especialitat, també es presenta una recopilació de peçes de fibra de carbono, un material lleuger, resistent i capaç de donar un toc técnic al vehicle.

Segons Marc Areño, Director de Marketing diu: “volem oferir un servei adicional i posar a la disposició del públic components racing per les seves motos, perquè siguin molt més competitives”.