Beta X-Trainer!!! Vine a veure-la!!


Beta va revolucionar el mercat d'enduro amb aquest model de moto: X-trainer. Una moto compacte, lleugera i fàcil de muntar. És l'única moto d'enduro "all-around" del mercat. És la moto perfecte pels pilots que volen anar a passeig sense por de no tenir una màquina complerta, o per fer un enduro expert.

Els enginyers de Beta van veure la necessitat de construir una moto que defineix la diversió, una moto que és perfecte pels nous pilots per involucrar-se al 100%  amb l'enduro. La X-trainer ofereix un excel·lent rendiment, mentre que el mateix temps es fàcil de conduir. Les característiques que formen el xassis, amb detalls de mides petites, que es proporcionen amb l'alçada del seient i el centre de gravetat més baix. A més a més, porta una forquilla de 43mm davant i juntament amb l'amortitzer del darrera que fan que sigui una moto molt més àgil i fàcil de controlar, i donar-li confiança al pilot.

El xassís està acabat amb un motor 300RR dissenyat per oferir un poder més línial i progressiu, i la fa una moto molt més dòcil. Els enginyers de Beta van afegir la injecció d'oli controlat electrònicament per proporcionar la barreja perfecta d'oli/gas, eliminant així la necessitat de barrejar prèviament.

Així que si vols aprendre enduro, o si es vol millorar les habilitats tècniques d'enduro, la X-trainer és el que necessita. La primera moto d'enduro per tots els públics.

Una moto per definir plenament la diversió!!! T'ho vols perdre??

Vine a veure-la!!!

Pregunta el preu!!!

93 812 57 40 o motossorts@motossorts.com o c. Maria Vivet, 9 TONA