BETA X-TRAINER




Beta va revolucionar el mercat de l'enduro ja fa un temps. Treient el mercat una moto compacta, lleugera i fàcil de conduir.
A Motos Sorts la tornem a tenir en stock, vine a veure-la!!!
Xtrainer és un concepte únic i autèntic "all-around" de moto d'enduro del mercat. És la moto perfecte per tots els amants del off road que vulguin disfrutar d'una moto sense que requereixi grans exigències tècniques per gaudir d'ella.
És una moto que defineix la diversió i es ideal pels que arriben al món de l'enduro. Mirant l'oferta del mercat, es creu que les dimensions i prestacions eren excessives. Així que la moto ha estat pensada que era així una moto més fàcil, accessible i divertida.
La Xtrainer és el treball de búsqueda de l'off road fàcil, amb un gran rendiment però amb una gran facilitat de conducció.
Per un costat, el xassis és més compacte i amb una nova forquilla de 43mm, un amortiguador més dòcil. Amb tot això s'ha aconseguit una moto més baixa i més confortable a la vegada que més manejable en qualsevol condició d'ús.
Pel que fa al motor, s'ha treballat amb la base de la RR300 2 temps per suavitzar-lo i fer-li una entrega de potència molt més progressiva i controlable.

Demana'ns més informació i vine a veure-la. 93 812 57 40 o 615 57 33 13. o motossorts@motossorts.com