Beta Xtrainer


Beta revoluciona l'actual mercat de l'enduro amb una moto compacta, lleugera, i fàcil de conduir: La Xtrainer. 
Xtrainer és un concepte únic i autèntic "all-around" de moto d'enduro del mercat. Es la moto perfecta pels amants de l'off-road que vulguin gaudir d'una moto sense que els demani grans exigències tècniques per gaudir d'ella.


Els nostres enginyers van veure la necessitat d'una moto que englobes: la diversió i que fós ideal pels recent arribats a l'apassionat món de l'enduro. Mirant l'oferta del mercat, es va creurà que les dimensions i prestacions de les actuals motos eren excessives. 
Van creure que s'hauria de dissenyar alguna moto molt més fàcil, accessible i divertida.
L'Xtrainer és el treball d'aquesta  busqueda de l'off-road fàcil, amb un gran rendiment però amb una gran facilitat de conducció. 


Per un costat, el xassis és més compacte i amb una nova forquilla de 43mm. i un amortiguador més dòcil, s'ha aconseguit una moto més baixa i més confortable a la vegada que més manejable en qualsevol condició d'ús.
Pel motor, s'ha treballat profundament en el nostre magnífic motor RR300 de 2 temps per suavitzar-lo i fer l'entrega de potència molt més progressiva i controlable. 


A més a més, pensem que serà molt pràctic, tenir la mescla d'oli/gasolina integrat a la moto, i l'han desenvolupat de forma que electronicament es realitza la mescla d'oli en funció del rendiment del motor, resolvent així també de vegades enredada feina de preparar la mescla.
Si el que busques es descobrir l'enduro o gaudir d'ell sense exigències, l'Xtrainer és sens dubte la teva moto. 


Nova Xtrainer, la primera i vertadera moto d'enduro per tots.

Amb un preu molt atractiu.

Vine i t'informarem amb detall de totes i cadascuna de les característiques de la moto. Ja la tenim a la botiga per veure-la amb més exactitud.

Demana'ns al 93 812 57 40 o motossorts@motossorts.com o 615573313