Nova BETA 300 2016 a MOTOS SORTS

Us presentem la nova Beta 300 2t 2015. Ja la podeu venir a veure a la botiga!!!

Les característiques que presenten com a novetat 2016 us les detallem: 

Sistema de mescla automàtic
La gran novetat de la gamma Enduro 2t es l'adopció, a totes les cilindrades, del mesclador ja implementat al model Xtrainer. A més de garantizar una perfecta mescla gasolina/oli en qualsevol condidicó d'ús i règim de rotació, la mescla posa fi a la molestia de tenir de preparar la mescla i de tenir de portar sempre una reserva d'oli.

Motor
S'ha optimitzat la configuració de la centraleta tant en el 250 com en el 300 per augmentar l'sprint i perfeccionar la generosa corba de potència i par que caracteritza als propulsors 2T.
El motor 250 s'ha modificat l'alçada del cilindre, la geometria de la culata i l'equilibri de la vàlvula d'escape. Aquesta intervenció ha permès incrementar les prestacions a règims baixos i mitjans, fent el motor encara més lineal i consistent i garantitzant la màxima facilitat de conducció. 

Vehicle
El bastidor té una nova connexió de l'amortiguador, que incorpora també la connexió de la culata, de nova generació.El resultat és una gran rigidesa, que a la seva vegada permet una gran fluïdesa de conducció. 
La caixa del filtre es renova pel sistema de descarrega de l'aigua i pel nou sistema de fixació de la tapa: ara tot resulta més eficaç i pràctic. 
Per millorar i optimitzar la capacitat d'absorció, la forquilla Sachs de 48mm s'ha actualitzat en el que mou el flux d'oli entrant i sortint del cartutx, que amb el fi de reduir la fricció i augmentar la fluïdesa del moviment de la forquilla. 
El compte quilometres s'actualitza, i incorpora els indicadors del nivell de gasolina i diagnòstic del sistema de mescla separada. 
El dipòsit de gasolina és blanc i permet una òptima percepció del nivell de combustible en qualsevol situació.
El disseny gràfic manté els colors diferenciadors de Beta, però adopta línies més essencials, que estilitzen la moto i caracteritzen la seva anima esportiva. La gran novetat estètica són les fundes de la forquilla, que adopten una elegant anodització en color or. 


Vine a veure-la ja a MOTOS SORTS!!!
Demana més informació a motossorts@motossorts.com o 93 812 57 40 o 615 57 33 13